Velhontie 1, 48350 Kotka
puh: 05 2601711
päivystys puh: 040 7475733
info@terveyskarhu.fi

Fysioterapia

     

Fysioterapialla pyritään ylläpitämään ja kehittämään asiakkaan toimintakykyä, joka voi olla heikentynyt sairauden, tapaturman tai ikääntymisen takia. Tavoitteena on myös aktivoida asiakasta ja ohjata häntä ottamaan vastuuta omasta kuntoutumisestaan.

Karhuvuoren Terveyspalvelussa olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja kuntoutukseen. Yrityksessämme olemme panostaneet manuaalisiin pehmytkudos- ja nikamakäsittelyihin.

Fysioterapiajakso alkaa ensimmäisellä kerralla tehtävästä alkututkimuksesta. Haastattelun sekä asennon ja liikkeen havainnoinnin kautta pyritään samaan mahdollisimman tarkka kuva oireista ja niiden syystä. Tutkimuksen jälkeen suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa terapiajakson sisältö, jossa nojataan edellä mainituin keinoin saatuihin tietoihin, lääkärin antamiin suosituksiin sekä asiakkaan omiin tavoitteisiin. Terapiajakso sisältää manuaalista käsittelyä, fysikaalista hoitoa ja terapeuttista harjoittelua tai vain joitakin näistä.

Terapiakäynnille on hyvä pukeutua rentoihin vaatteisiin, jotka mahdollistavat liikkumisen. On hyvä varautua myös vähentämään vaatetusta, jotta terapeutti voi havainnoida paremmin esim. rangan liikettä.

Kelan korvaamaan fysioterapiaan vaaditaan lääkärin lähete. Lähete on voimassa vuoden sen kirjoittamispäivästä lukien. Yrityksessämme ei ole käytössä suorakorvausmenettelyä, joten asiakkaan tulee ensin maksaa kokonaissumma meille ja hakea Kela-korvaus jakson jälkeen kuuden kuukauden kuluessa.

 

Fysioterapian palveluhinnasto

Liikehoidot ja lääkinnällinen hieronta

30 min 41 €
45 min 53 €
60 min 66 €
Seuraavat 15 min 12 €

Ryhmä- ja erityisryhmävoimistelu
Esim. rentoutusharj. lihaskuntoharj.
Erillisen tarjouksen mukaan.

Pintalämpöhoidot

Lämpöpakkaukset 29 €
Jää- ja kylmäkäsittely 29 €

Syvälämpöhoidot

Ultraääni yhteen kohteeseen 30 €
Ultraääni kahteen kohteeseen 34 €

Sähkökipuhoidot

Diadynaamiset, lnterferenssi, TNS 34 €

Kinesioteippaus

Alkaen                                                                           40 €

Tutkimukset / harjoitusohjelmat

Lihastestaus lausuntoineen aikataksoitus
Lausunto/ palaute fysioterapiasta 35 €
Yksilöllinen kotihoito-ohjelma 35 €

Hoitomaksulisät

Kotikäyntilisä sopimuksen mukaan.

Toimistomaksu/  laskutuslisä 10 €