Velhontie 1, 48350 Kotka
puh: 05 2601711
päivystys puh: 040 7475733
info@terveyskarhu.fi

Hoitoesimerkkejä

Mies 57 v.

”Tulin Karhuvuoren Terveyspalveluun hoidettavaksi kovan selkäkivun takia. Selkä oli niin kipeä, että jouduin liikkumaan seinistä kiinni pitäen. Selkääni käsiteltiin ensin istuen, jolloin kipu hellitti huomattavasti. Käsittelyä jatkettiin makuuasennossa hoitopöydällä. Hoidon jälkeen pystyin liikkumaan normaalisti, vain lievä kivun tunne selässä. Toisen hoitokerran jälkeen selkä oli oireeton. Olen kiitollinen saamastani avusta.”


Mies 59 v.

”Nilkkani murtui, se leikattiin ja kipsattiin kuudeksi viikoksi. Lääkäri halusi nähdä nilkkani neljä viikkoa myö-hemmin. Jalkani oli jäykkä ja lääkäri antoi lähetteen fysikaaliseen hoitoon. Menin Karhuvuoren Terveyspalveluun. Kävin hoidossa 15 kertaa ja olen aivan vakuuttunut siitä, että ilman tätä hoitoa jalkani ei olisi tullut niin hyvään kuntoon kuin missä se nyt on; pystyn kävelemään kunnolla.”


Mies 52 v.

”Tulin homeopaatin vastaanotolle nukahtamisvaikeuksien takia. Minulla oli myös närästystä ja vasemman lavan kipuja. Silmät väsyivät ja kirvelivät. Homeopaattinen valmiste auttoi nopeasti unen tuloon. Silmäoi-reet vähenivät, mutta närästys palasi. Uusimalla hoidon sain apua närästykseen.”